Lekker en Simpel

Word fan van Lekker en Simpel!

Als fan van Lekker en Simpel kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Sofie en Jorrit graag mee samenwerken. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Boursin visual
Boursin visual

Boursin Zacht & Romig Boursin Zacht & Romig

Hou je van spontane borrels en ben jij benieuwd naar de heerlijke Boursin Zacht & Romig? Ontdek dan nu Boursin Zacht & Romig en geniet van de volle smaak van Boursin met een heerlijke, zachte en luchtige textuur. Doe mee met de challenge en laat zien hoe jij het liefst de nieuwe Boursin Zacht & Romig Knoflook & Fijne kruiden eet. Gebruik je hem als dip of als spread? Neem je hem lekker mee of zet je hem thuis op tafel bij de borrel? Wij zijn benieuwd!

Wil jij samen met mij heerlijke creaties maken met Boursin? Dat kan! Geef je dan snel op. Als je wordt geselecteerd dan krijg jij je Fan Challenge pakket  18 september tussen 18:00 en 20:00 thuis gestuurd om aan de slag te gaan. Gezien het een gekoelde verzending betreft is het belangrijk dat iemand op jouw adres op dit tijdstip het pakket kan ontvangen. De fan met de aller leukste creaties maakt ook nog eens kans op een heerlijk Boursin prijzen pakket! Doe je mee?

Geselecteerde fans krijgen bericht via email waarin alle details van de challenge worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je binnen enkele weken het Boursin pakket thuisgestuurd om met de challenge te starten!
Let op: er zijn meerdere prijzen te winnen, ook fans van andere foodies doen mee!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!